Houten Terrassen / Buitenparket

Houten terrasMet een sfeervol houten terras kan u optimaal van de buitenlucht genieten. Zijn natuurlijke uitstraling sluit ook perfect aan bij elke tuin.

Voor houten terrassen werken we enkel met hardhout van de hoogste kwaliteit. Onze houten terrassen zijn goed bestand tegen klimaatschommelingen en vocht. Ze zijn sterk en slijtvast.
Parketwerken Gert Willems hanteert een uniek systeem waardoor er niets tussen de houten planken kan vallen, maar waarbij het water toch perfect wordt afgevoerd.

U hebt de keuze tussen verschillende houtsoorten: Bamboe, Cumaru, Elondo, Ipé, Massaranduba, Teak rustiek of Zweeds Grenen. Wij

Tips houten terras

  • Zonlicht en weer doen het hout natuurlijk en gelijkmatig vergrijzen. Dit heeft geen invloed op de eigenschappen of de levensduur van het hout. Wil je de oorspronkelijke houtkleur liever behouden? Smeer er dan een gepigmenteerde olie op in 4 lagen.
  • Houtsoorten zijn ingedeeld in duurzaamheidsklassen: van klasse I (heel duurzaam) tot klasse V (het minst duurzaam).
  • Er is geen verschil in gladheid tussen vlakke en geribbelde houten planken in natte weersomstandigheden. Bij geribbelde planken blijft er wel makkelijk vuil vocht en vuil in de groeven achter, waardoor algen en mos zich makkelijker hechten.
Bel 0477 22 97 88 of mail ons

Wil u graag genieten van en op uw houten terras?
Parketwerken Gert Willems zorgt voor duurzaam hardhout en een correcte plaatsing.

Contacteer ons voor gratis advies of een prijsofferte.
Bel 0477 22 97 88 of mail ons
  • Houten terras
  • Houten terras