aanbod parketvloerenWie kiest voor een houten vloer, kiest voor een warme, tijdloze uitstraling. Wij adviseren u graag over de keuze van de juiste houtsoort. Elk project begint met een grondige analyse van uw behoeften en uw smaak. Er is voor elk wat wils. Parketwerken Gert Willems kan u een ruime keuze aanbieden in parketvloeren zowel qua stijlen, breedtes, diktes, lengtes en soorten afwerking.
Van zodra u uw parketvloer hebt gekozen, maken we een afspraak om de opmeting uit te voeren.

Bel 0477 22 97 88 of mail ons

Benieuwd welke parketvloer het best past in uw interieur?

Contacteer ons voor gratis advies.
Bel 0477 22 97 88 of mail ons

Parketwerken Gert Willems: uw specialist in het plaatsen van parketvloeren

De installatie van een houten vloer vereist heel wat vakkenis, het is dus belangrijk dat dit gedaan wordt door professionals. Onze vakman komt bij u thuis of op kantoor de opmeting uitvoeren en de situatie checken (hoe is de ondergrond, wat met de luchtvochtigheid, is vloerisolatie gewenst…).
Vervolgens zorgen we voor een perfecte plaatsing en afwerking (plinten, eventueel kleurbeits …).
We geven u ook de nodige tips mee om uw parketvloer te onderhouden.

Uw voordelen

  • Gratis advies
  • Kwaliteit in opmeting, plaatsing en afwerking
  • Tips voor een perfect onderhoud

Traditioneel massief parket

Traditioneel of massief parket bestaat 100% uit massief hout van hoge kwaliteit. Dit kan zowel van inheemse houtsoorten (bijvoorbeeld eik of beuk) als exotische houtsoorten (bijvoorbeeld bamboe). De dikte varieert van 7 tot 22 mm. Voordelen van massief parket zijn de slijtvastheid, de duurzaamheid en het feit dat u het na verloop van tijd opnieuw kan (laten) schuren en oliën. De vloer ziet er dan weer als nieuw uit.
Het kan op verschillende manieren behandeld en gelegd worden. Wat het een unieke uitstraling geeft.

Eiken parket

Een eiken parket past perfect bij een stijlvol en warm interieur. Eik straalt namelijk authenticiteit en klasse uit.
Het aanbod eiken parket is zeer uitgebreid: van topkwaliteit met weinig knopen of rustieke eiken planken met noesten, behandeld of onbehandeld, massief of meerlaags eiken parket. Diverse uitvoeringen zoals bijvoorbeeld grijs gerookt zijn mogelijk.
Het spreekwoord ‘zo sterk al een eik’ onderstreept de duurzaamheid van dit natuurproduct.

Meerlaags parket

Meerlaags, halfmassief of lamelparket is parket dat is opgebouwd uit twee of drie lagen. De toplaag bestaat uit een edele houtsoort zoals eik, beuk, hardhout. De onderste laag of lagen bestaan uit een goedkopere variant. Meerlaags parket heeft dezelfde look & feel als massief parket maar is goedkoper. Het tand- en groefsysteem of kliksysteem maakt de plaatsing van meerlaags parket ook gemakkelijk.

Lamel op kant

De lamel op kant parket of hoogkantparket is een parket met kleine lamellen die zijdelings geplaatst zijn. Dit specifieke legpatroon van lamellen creëert een aparte industriële look, die ook tot haar recht komt in lofts en moderne woningen. Lamel op kant is één van de meest slijtvaste houten vloeren op de markt en dus zeer geschikt voor drukbezochte ruimtes zoals werkruimtes of openbare plaatsen.

Vinyl vloerbedekking

Verkiest u een vinylvloer boven een houten vloer? Ook voor vinylvloeren kan u bij
ParketwerkenGertWillems terecht. Vinylvloeren bestaan uit geweven of gelaagde, veerkrachtige pvc en zijn heel gemakkelijk te onderhouden. Vinylvloeren zijn een prima vloerbedekking voor slaapkamers, ontspanningsruimtes en hobbykamers. U kan er bijvoorbeeld ook een warme parketlook mee creëren tegen een zachte prijs.